FUDforum
My FUDforum

Home »  » RocketPort Express/Infinity » RocketPort Express 32 port 30138-7 and RackMount 30060-1 with fuzzy LED (No communications (at setup))
RocketPort Express 32 port 30138-7 and RackMount 30060-1 with fuzzy LED [message #1344] Mon, 12 April 2021 02:57 Go to next message
maxmaga63 is currently offline  maxmaga63
Messages: 1
Registered: April 2021
Junior Member
New RocketPort Express 32 port 30138-7, S/N 0138-002588
with new Rockmount Panel 30060-1, S/N 0060-001531,
tested with two cables, long black (found in rackmount panel box),
and short one (found in board panel box).
When I switch on the computer, we obtain fuzzy led on Panel.
No port activity, no communication with PLUG and Test Terminal.
OS: Windows Server 2016
Driver: Windows 5.18
Utility Package: 4.11
Server: HPE Proliant ML30 Gen10
What's the problem?
Re: RocketPort Express 32 port 30138-7 and RackMount 30060-1 with fuzzy LED [message #1345 is a reply to message #1344] Mon, 12 April 2021 11:39 Go to previous message
Ed is currently offline  Ed
Messages: 4
Registered: July 2019
Junior Member
Please check the connector plugging into the Server. Sometimes the thumb screws that connect to the RocketPort card are too long causing issues like you are experiencing. Push in the connector by hand to see if it improves the connectivity. Call me directly at 763-957-6133 or email ecarrizales@us.pepperl-fuchs.com if you are still having issues.
Previous Topic: RocketPort Infinity Interface Cable
Next Topic: Use Fast (Low Latency) data transfer feature
Goto Forum:
  


Current Time: Sun May 16 04:02:34 CDT 2021

Total time taken to generate the page: 0.00858 seconds